Loader
logo prioriteiten manager

Merk: Prioriteit Manager

Klant: Anita Bus

Brand strategie: Tree full of scones

 

Opgewekt, Positief, Authentiek, Eerlijk, Persoonlijk, Servicegericht

 

Anita helpt ambitieuze business vrouwen om prioriteiten te stellen in hun dagelijks leven. Deze vrouwen hebben een eigen bedrijf en een gezin en hebben een druk, leuk en sociaal leven. Door deze manier van leven offert ze alleen wel vaak tijd voor haarzelf op en kan ze niet volop focussen op de dingen die ze doet. Anita helpt deze vrouwen om weer controle te krijgen over hun leven. ‘You own your power!’ is dan ook haar slogan.

 

De vos is Anita’s spirit animal en is al een lange tijd een leidraad in haar leven. Het dier is “foxy” en gaat altijd eerst voor zichzelf. Ze geeft mee aan vrouwen dat je eerst voor jezelf mag gaan. Ze wilde dan ook graag dat de vos in het logo verwerkt zou worden.

 

Het indelen van tijd is in het logo gevisualiseerd door middel van een taartdiagram. Dit symbool is gecombineerd met een geometrisch figuur van een vossenhoofd. Door het rechter kwart van de diagram te draaien vormt het de staart van de vos.

 

 

De typografie is een combinatie van een sans-serif en een script letter. De sans-serif geeft de eerlijkheid en het ‘recht voor zijn raap’ karakter weer van de prioriteit manager. Daar tegenover staat de authenticiteit die wordt weergegeven door de handgeschreven letter.

 

 

Het symbool is simpel en geeft een krachtig gevoel weer.  Het is alsof de vos je recht aankijkt.

 

Categorie
Logo Ontwerp
Geen reactie's

Geef een reactie

× Heb je een vraag?