Loader

 

Merk: Mmpower

Klant: Janneke Maas

 

Power, service, professionaliteit, op de achtergrond

 

Empower is een facilitair bedrijf dat bedrijven met minstens 600 medewerkers ‘mmpowert’ met haar facilitaire diensten. Het doel van mmpower is om een bedrijf vleugels te geven. Dat doet mmpower door facilitaire diensten op de achtergrond uit te voeren, zodat medewerkers van het bedrijf zich volledig kunnen focussen op het werk en hun kwaliteit ten volste benut wordt. Naast consultancy biedt mmpower ook coaching aan.

 

“Het logo stelt 2 m’en voor en tegelijkertijd een vogel”

 

De huisstijl is zakelijk, strak en straalt power uit. Tegelijkertijd bestaat de huisstijl uit frisse kleuren en een rustige en ruimtelijke vormgeving wat weergeeft dat mmpower op de achtergrond staat en andere bedrijven laat shinen!

 

Zoals al eerder beschreven wil mmpower bedrijven vleugels geven. Dit gegeven kun je terug zien in het logo. Het logo embleem gepresenteerd 2 m’en, maar ook een vogel. De vogel vliegt weg van het woordmerk mmpower, alsof mmpower het steuntje in de rug is. Het logo is zakelijk door de strakke schuine lijnen. Deze lijnen zijn wel verzacht door de afgeronde hoeken. Dit geeft het beeld weer een vriendelijke en servicegerichte uitstraling. De afgeronde hoeken zie je ook terug in de typografie.

 

 

Er zijn transparante elementen verwerkt in de huisstijl om het ondersteunende aspect te benadrukken, maar ook om een kalme en schone indruk te geven. Het gevoel dat je wil hebben wanneer je, je voor 100% op je werk wil focussen.

Categorie
Logo Ontwerp, Merk Identiteit
Geen reactie's

Geef een reactie

× Heb je een vraag?