Loader
Matterz bag

Merk: Matterz

Klant: Anneke Veenendaal

Brand strategie: Tree full of scones

 

Professioneel, Verrassend, Vernieuwend, Doortastend, Eerlijk, Direct, Motiverend, Inspirerend

 

Matterz biedt methoden, communicatie strategieën en op maat gemaakte begeleiding om mensen en organisaties te helpen groeien in een continu veranderende wereld. Als je jezelf maar openstelt is alles mogelijk! Dat is waar Matterz in gelooft. Daarom is hun motto ook: “There is always more to explore”. De aanpak om organisaties of individuen te laten groeien is altijd verrassend, vernieuwend en inspirerend.

 

 

 

 

Het verrassingselement ziet matterz als een middel om mensen, teams en organisaties hun manier van denken helemaal op te schudden waardoor zij vanuit andere perspectieven gaan kijken. Hierdoor zul je ook andere resultaten realiseren. Ik heb deze manier van denken in de merk identiteit willen vertalen. Hieronder kun je bijvoorbeeld ‘Matterz’ op verschillende manieren lezen. Ook bestaat het logo uit een negatief en een positief gedeelte. Dit laat zien dat je gedachte helemaal om kunt draaien. Van zwart naar wit. Van negatief naar positief.

 

Hoe lees jij ‘Matterz’? Horizontaal, verticaal, negatief, positief, zwart of wit? It’s all about perspective!

 

 

Als het ingekleurde gedeelte in het logo wordt omgedraaid, geeft het een vertelwolkje weer. Een extra element die het merk kan gebruiken om heel herkenbaar te zijn zonder het logo te gebruiken. Daarbij kan het gebruikt worden als kader voor quotes.

 

Matterz werkt met 3 verschillende doelgroepen. Namelijk: individuen, teams en organisaties. Om deze 3 subgroepen allemaal aan te spreken zijn er 3 verschillende logo’s gemaakt. Elke kleur geeft een verschillende doelgroep weer. Hieronder zie je hoe zie je hoe die 3 logo’s mooi in elkaar overlopen. Het logo leent zich er echt voor om op honderden manieren weergegeven te worden, maar ten alle tijden herkenbaar te blijven. Dit benadrukt maar weer het verrassingseffect.

 

 

Categorie
Logo Ontwerp, Merk Identiteit
Geen reactie's

Geef een reactie

× Heb je een vraag?