Loader
change twice

Merk: Change Twice

Klant: Ria van Gught

 

vrijheid, ambitieus, scherp, motiverend, sociaal, verbinding, authenticiteit

 

Ria is coach en talent fluisteraar  en helpt beide managers en startende ondernemers met hun carrière. Managers helpt ze vooral verbinding te leggen met hun medewerkers, door hen te leren om zich kwetsbaar op te stellen. Startende ondernemers zijn vaak zoekende en Ria kan als talent fluisteraar helpen hun talenten te vinden en hun mindset te veranderen.

 

volgens Ria kun je vrijheid ervaren door jezelf uit een keurslijf te bevrijden, te ontspannen en door helemaal te zijn wie je bent. De gans is voor haar het ultieme symbool voor die vrijheid. Daarnaast zijn ganzen ook nog volhardend, werken samen en geloven in een goede afloop.

 

De gans in het logo staat dan ook vastberaden met zijn snavel naar voren. Zijn snavel kun je tevens zien als een pijl die naar voren wijst. De kop wordt gevormd door de letter ‘C’ van het woord ‘Change’. Het logo representateerd een mindset die altijd vastberaden is, naar de toekomst kijkt en weet dat het goed komt.

 

 

De gans is vastberaden met zijn snavel naar voren.

 

Change is in capitals geschreven en heeft een sans-serif letter. Dit benadrukt het motiverende aspect van het merk. De authenticiteit daarentegen wordt gevisualiseerd door het script font. De kleur blauw staat voor de vrijheid  en de oranje tegenhanger voor succes en optimisme.

 

Categorie
Logo Ontwerp
Geen reactie's

Geef een reactie

× Heb je een vraag?