Loader
Bolt finance logo

Merk: Bolt Finance

Klant: Daniel Bolt

In opdracht van: Another Brand Story

 

kracht, deskundig, professioneel, natuurlijke leider, groei, succes, eerlijk advies

 

Bolt finance helpt ambitieuze ondernemers die willen groeien. Zij zien in dat ze moeten focussen op hun core business en daardoor willen ze zaken uitbesteden. Daniel bolt wil een diepgaande relatie opbouwen met zijn clienten waardoor beide partijen kritisch naar elkaar kunnen zijn. Door middel van samenwerking haalt Bolt Finance het beste uit de ondernemer en het bedrijf.

 

De kleur antraciet geeft het merk een deskundig, krachtig en professionele uitstraling. Daarbij is als tegenhanger voor een roze kleur gekozen om het merk een zorgzame en meer vrouwelijke touch te geven. Bolt finance geeft namelijk echt om zijn clienten en wil hun zorgen weg nemen.

 

Voor het logo is gekozen voor een monogram die de ‘B’ en de ‘F’ weergeeft. Het logo bestaat uit een vierkant waaruit een ‘B’ naar voren komt. De schaduw die de ‘B’ veroorzaakt maakt een ‘F’. De typeface die voor de logo gekozen is maakt een hele financiële indruk. Het hoekige karakter van de letter zie je vaker bij financiële instellingen, waardoor dit lettertype sneller met financiën geassocieerd wordt.

 

 

Bolt finance geeft echt om zijn clienten en wil hun zorgen weg nemen. De merk identiteit laat daarom een combinatie van deskundigheid en zorgzaamheid zien.

 

Categorie
Logo Ontwerp, Print
Geen reactie's

Geef een reactie

× Heb je een vraag?