Loader

Wie ben ik
als ontwerper?

“Door de visuele identiteit die je hebt gemaakt, kan ik mijn verhaal beter overbrengen naar mijn klanten!”;

Een van de reacties waar ik naar streef en blij van wordt. Het is namelijk mijn missie om ondernemingen te helpen om hun doelgroep aan zich te binden door het bedrijfs-DNA te vertalen naar een aantrekkelijke visuele merkidentiteit.

 

De aantrekkelijkheid van een bedrijf voor klanten valt of staat met de juiste uitstraling. Een goede visuele identiteit straalt precies dat uit waar een bedrijf voor staat en werkt tegelijkertijd als een magneet voor (potentiele) klanten. Ik zoek samen met jou uit wat o.a. de missie, visie en kernwaarden van jouw merk zijn en maak daar een passende visuele identiteit bij.

 

Ik vind het geweldig dat ik zo een stukje kan bijdragen aan de droom van ondernemers. Ik merk dat het hen een enorme boost geeft wanneer hun bedrijf vorm krijgt. Het maakt ze trots op hun merk en laten het maar al te graag zien. Voor dat gevoel wil ik gaan en niet minder.

SIGNATUUR

 

Elk bedrijf is uniek en voor elk merk pas ik mijn ontwerpen dus aan het bedrijf aan. Of beter nog; de doelgroep. Maar er zijn een aantal dingen die je kunt betrekken op elk ontwerp.

simpel-uniek

Zo probeer ik altijd de perfecte balans te vinden tussen simpelheid en uniciteit. Als een ontwerp te simpel is, loop je het gevaar dat het saai wordt en niemand zich aangetrokken voelt. Is een ontwerp te uniek? Dan is er een grote kans dat het veel te druk is, ineffectief communiceert en niemand het snapt. Het mooiste en meest effectieve ontwerp zit dus precies in het midden.

Mijn kenmerken

Luisterend oor

 

Ik luister aandachtig naar jouw verhaal en laat alles goed op me inwerken, om zo de juiste focus te kiezen die we op kunnen gaan.

Flexibel

 

Niet bang zijn om constructieve feedback te geven. Is het nog niet helemaal hoe je het hebben wil? Dat kan! Ik luister naar je en gooi het stuur 180 graden om als dat nodig is.

Ander perspectief

Elke opdracht biedt honderden perspectieven. Ik probeer er zoveel mogelijk van uit te zoeken. 

Oog voor detail

 

Iets niet uitgelijnd? een pixel niet op de juiste plek? mijn Eagle eyes spotten het in no time!

Enthousiast

 

Ik werk met liefde aan elke opdracht. Of het nu om een restaurant gaat, of een nieuw product dat op de markt gebracht moet worden. Ik verdiep me 100% in de onderneming en zijn doelgroep.  

Storyteller

 

Mijn ontwerpen moeten een merkverhaal versterken en het juiste gevoel overbrengen. Mensen kopen niet meer de ‘what’ maar de ‘why’. Ze kopen het achterliggende verhaal en emotie van een merk. Ik ben al heel nieuwsgierig naar jouw verhaal!

× Heb je een vraag?